Skip to main content

Mijn account verwijderen

Als je je LockLove-account wilt verwijderen, heb je twee opties:

Optie 1: Via de app (Aanbevolen)

De snelste manier is om dit rechtstreeks in de app te doen:

  1. Open LockLove
  2. Ga naar Instellingen
  3. Scroll naar beneden
  4. Tik op "Account verwijderen"
  5. Bevestig door "DELETE" te typen

Je account wordt direct verwijderd.

Optie 2: Verzoek per e-mail

Als je geen toegang hebt tot de app, stuur ons dan een e-mail naar:

hello@locklove.app

Vermeld in het onderwerp: "Verzoek tot accountverwijdering"

In de e-mail vermeld: - Het e-mailadres dat aan je LockLove-account is gekoppeld - Een bevestiging dat je je account wilt verwijderen

We behandelen je verzoek binnen maximaal 30 dagen na ontvangst, in overeenstemming met artikel 12 van de GDPR.

Welke gegevens worden verwijderd?

Bij het verwijderen van je account worden permanent verwijderd:

  • Je profiel (naam, foto, e-mailadres)
  • Je gebruikers-ID en je sessie in Firebase Authentication
  • Je verbinding met je partner en alle achtergronden die je hebt verstuurd of ontvangen
  • Tekeningen, berichten, favorieten en geschiedenis
  • Supporttickets, ingestuurde ideeën, stemmen en verwijzingscode
  • Tokens voor pushmeldingen en wekelijkse statistieken
  • Je profiel in onze tool voor productanalyse (Mixpanel)

Deze actie is onomkeerbaar. Wel kunnen we gedurende de wettelijk verplichte termijn (tot 6 jaar) de minimaal noodzakelijke factuurgegevens van je abonnement bewaren om te voldoen aan boekhoudkundige en fiscale verplichtingen (Spaans Wetboek van Koophandel en belastingwetgeving).

Heb je vragen?

Gratis. Geen advertenties. Geen verplichtingen.